Friday, May 18, 2007

Eget rum

Jahapp. Så var det då dags för Bemi Bus att få eget rum. Men för att han skulle kunna få det krävdes det en hel del ommöblering här hemma. Och än är vi inte klara....

Bemi är i alla fall i eget rum nu så får vi se hur det går. Helt klart blir det inte förrän vi har fixat en borrmaskin så att mamma muhs hyllor i sovrummet kan komma upp på väggen och så att jag kan flytta in mina scrapsaker där.

Datorn står numera under trappan här nere, den stationära dvs. Den bärbara ska vi förmodligen ha vid min pysselhörna i sovrummet. För att datorn skulle kunna stå här nere fick vi flytta på akvariet och byrån. Byrån ska upp i Bemis rum till hans kläder men akvariet har inget nytt hem ännu. Någon som vill ha ett akvarium på 69 liter?

Bilder på Bemis rum kommer när det är helt klart där uppe.....nu ser det inte så trevligt ut. Hans lilla hörna är väl ok där han har spjälisen. Men Rom byggdes inte på en dag.

Vi skulle egentligen ha grillat idag men nä....det blev ändrade planer. För en gångs skull ska vi ha köpepizza. Det var år och dar sedan...

No comments: