Monday, March 28, 2011

Barnvagnspromenad

Idag har Samuel tagit sin första barnvagnspromenad med mamma och storebror. Storebror behövde rastas. Han är väldigt rastlös och väldigt trotsig just nu, vår stora stjärna. Han har inte riktigt tagit sin roll som storebror som vi hoppats :( Men det är ju nytt för honom oxå och han behöver vänja sig.

Promenaden gick bra. Lillebror verkar gilla att åka vagn. Ännu en sak som skiljer lillebror från storebror :) Storebror gillade aldrig att åka liggvagn.

På BB sa de att han ska äta var 3-4 timme och att vi ska väcka honom när det är dags. I morse gick det 5 timmar mellan. Vi kunde INTE väcka honom. Han var så trött! Då får man lite ångest... Men sen åt han bra när vi väl fick honom att öppna sina ögon. Annars säger han till själv när det är dags att äta. Ca 3 timmar mellan verkar vara hans melodi. För det mesta är han effektiv och äter på 20-25 minuter. På natten tar det lite längre tid.

Roger och jag pratade om förlossningen i morse. Där är en del roliga anekdoter och vi skrattade gott :) Det är utan tvekan den häftigaste upplevelsen jag varit med om fast den innebar så mycket smärta. Vad kroppen klara av!!! Och vad ens psyke klarar av!!!


- Postat via Blogpress från min iPod.

1 comment:

kattiiiiss said...

Vad mysigt det låter!

När Hanna föddes så reagerade Felicia med att bli på värsta bushumör. Hon klättrade bokstavligen på väggarna, hällde ut tvålar och schampon på toaletterna m.m
Han vänjer sig säkert snart!

Kram på er