Wednesday, August 1, 2007

Vägd och mätt

Så har vi varit en sväng till BVC för att se hur "tjock" Bemi har blivit sedan sist. Och så tjock är han inte direkt. Han följer ingen direkt kurva i BVC-boken men så länge BVC är nöjda så.

Hans mått nu vid 14 månader:
Vikt: 9365 gram (ökat 365 gram på 2 månader)
Längd: 75 cm (växt 1,5 cm på 2 månader)

Vad mer har hänt? Han är en pillejöns just nu. Han ska på och pilla på allt och han är överallt just nu. Det blir inte mycket gjort när han är i närheten. Men tro inte att han ska lära sig att gå inte. Vi trodde att han skulle gå själv när han började på dagis men med bara 2 veckor kvar till dagisstart ser det inte så ut. Men han går väl när han är redo för det.

Och vår nästan konstant goa och glada Bemi har bytts ut mot en kille som är ganska sur och arg för det mesta just nu. Kanske är det för att vi har åkt bil så mycket under semestern som vi har upplevt honom som sur och som också gör att han är mer sur sen när vi kommer hem/av bilen. Han gillar fortfarande inte att åka bil. Lite jobbigt tycker vi....Det blir mycket muta med riskaka.

Så mycket mer har inte hänt här i vår familj på sistone. Inte har jag tagit några bilder på Bemi heller....

1 comment:

Ivy said...

Som vanligt jätte fina smycken Hanna! När det blir mer stålar här hemma ska jag def. beställa ett set av dig, det börjar redan ta form lite idéer från det jag sett av dig!

Hehe, Benjamin kanske inte ökar så mkt nu eftersom han är så rörlig också? Han kommer snart att gå själv - säkerligen bara några dagar efter att han börjat dagis om inte annat. Då ser han alla andra som knallar och vill hänga med dem!

Louisa ska väl trappa av med vikten snart nu när hon är överallt och ingenstans.

Det är bra med oss! Hade besök i helgen, nu har vi besök av ett kompispar, ytterligare ett par kommer imorgon och nästa vecka kommer mina föräldrar! *pusst* Bara kul, det blir så ensamt när hösten o vintern kommer. Ha det bra ni med!!!

Ivy