Saturday, July 26, 2008

Lögstör

Så var det semestertime även för vår lilla familj. Efter vad som kändes som en hel dags resande anlände vi till Lögstör, några mil söder som Skagen i Danmark. Bemi är lite för livlig för att åka långt i bil med så vi var alla lite möra i skalle och kropp när vi kom fram men nu är vi i alla fall här.

Här är varmt som bara den, 29 grader när vi kom fram i eftermiddags och de lovar ännu finare väder. Vi har havsutsikt från vårt fönster, jag ska ta en bild... Det blir nog bad i havet för familjen Persson-Funhagen...tror jag.

Det blir även en shoppingdag i Aalborg, eller jag och Jenny ska shoppa och fika på Penny Lane och Roger, Andreas och Benjamin ska till destilleriet i Aalborg. Eftersom Bemi är en kille får han följa med de stora killarna så vi tjejer får lite lugn och ro när vi ska shoppa :o)

Och så självklart en dag till Skagen, med räkor, aioli och kanske lite vin. Och inte att glömma - en titt på där de två haven möts.

Kameran är så klart med, båda objektiven och även videokameran så jag ska försöka uppdatera med lite bilder under vår korta semester här.

Glad Benjamin i hotellets trädgård.


Dricker vi drinkar med sugrör vill Bemi göra detsamma.

No comments: