Thursday, January 22, 2009

Bemi älskar att sjunga

Som jag skrivit tidigare var Bemi i höstas inte så intresserad av att sjunga. Nu bubblar det ur honom. I dag lyckades jag filma honom med mobilen när han sjunger Baka liten kaka. Det är den sång han kan bäst. Och det låter så homla gulligt när han sjunger. Bortse från min röst, jag är förkyld och hostig och har i vanliga fall inte heller någon vidare sångröst.


3 comments:

Anonymous said...

He he, så kul att se och høra :) sånger är så kul. Isas favort just nu är I ett hus och en sång som hon och farmor hittat på, Tuffa, tuffa tåget.

Skorrar du? Det tänkte jag inte alls på att du kanske gør ju haha... har alltid føreställt mig rikssvenska ju!

Anonymous said...

Åh pyssel... det har jag nästan glømt vad det är ;)

Inatt ramlade jag ur sängen, ehrm... jag drømmer väldigt livligt och tja, där låg jag pløtsligt på golvet och hade stukat foten. Aj aj. Men jag jobbar hemifrån och hoppas slippa en sjukskrivning då, det är sååååååå tråkigt att vara hemma. Jag blir galen av bara tanken.

Men jag kan heller inte hoppa fram på kryckor helt, før då knäcker jag till ryggen hehe, vilka problem va?!

Anonymous said...

Hehe, jag måste ju välja då, får bara plats med en dyr sak i bonusen. Jag fick besked igår om att de nästan är helt säkra på att jag får ca. 20.000kr i bonus. Så hälften går till renoveringen (annars får jag väl abra dåligt samvete) och den andra hälften till leksaker hemma hade jag tänkt.

Vi har dessutom en espressomaskin redan, som är helt bra... men just den Gaggia kommer att førsvinna snart och det får jag lite panik øver. Sen fyller ju jag 30! i slutet av året... jag kan ju alltid ønska bidrag till en Kitchen aid då... :)