Friday, November 14, 2008

Uppdatering läkarbesök

Ja, Roger var ju med Bemi hos doktorn igår. Han har katarakt (?) i öronen igen, dvs han är röd men det har inte utvecklats till öroninflammation men trumhinnan är påverkad. Nu fick läkaren nog och kommer skicka en remiss till öron-näsa-hals så får de ta ställning till om han ska ha rör i öronen.

Sedan tog Roger upp Bemis snarkningar och spelade upp en snutt som han hade filmat för läkaren. Ingen tvekan om att Bemi låter trång i luftrören när han sover och att han snarkar, sa läkaren. Även det skulle öron-näsa-hals få ta ställning till. Ev kan det bli en skrapning av polyper och koll av mandlarna. Stackars min lilla kille.

Vi ska fortsätta med astmamedicinerna och inte göra uppehåll för att underlätta Bemis andning. Sedan tyckte läkaren att Bemi gått upp lite lite de senaste månaderna. Men han överlät det till BVC att kolla eftersom vi ska dit nästa vecka, BVC har ju bättre koll på Bemis kurva. Bemi har ju gått upp drygt 1 kilo på ett år om vår våg hemma stämmer. Så vi får väl se vad de säger nästa vecka.

Jag har oxå fått kallelse till doktorn igen. Till min hjärtläkare i Malmö denna gången. Blev lite överraskad för jag trodde inte att jag skulle dit igen utan var överförd till Lund. Nåja. Bra att bli kollad ju.

1 comment:

Anonymous said...

Det är ba att Bemi får komma till øra-näsa-hals! En kollegas dotter har spräckt sina trumhinnor 4 gånger och hon fyller 4 år nu i dec. Det blir också en ny undersøkning av rør i øronen efter sista omgången nu i oktober. Det är inte så kul att små barn ska få rør i øronen, men det är bättre än att de får hørselnedsättning i framtiden.

hoppas att ni får bra hjälp med Bemi, ni ar ju aktiva och insatta och det kommer att gå bra! kram

Ivy