Sunday, June 15, 2008

Innehållsrik helg

Vi har haft en innehållsrik helg så nu är man ganska trött. *ler* Behöver två lediga dagar till, kan någon fixa det till mig?

I fredags var Bemi och jag själva hemma för Pappa Puh var på personalfest. Bemi och jag började kvällen med att städa köket från topp till tå. Det behövdes. Och Bemi blev överförtjust, värsta fredagsnöjet tyckte han, "staaaada" sa han lyckligt.... Hm, han har INTE ärvt det av mig och nog inte av sin far heller - denna fascination för att städa. Sen mös vi till det med pommes, bearnaisesås och lövbiff. Mums! Bemi åt mer än vanligt vilket jag kalkylerat med eftersom det var hans favvomat.

Igår var kusinerna Anton och Emma på besök. De hade med sig sin gamla rutschkana - så blev det en rutschkana i familjen till slut. Bemi blev överlycklig och tyckte även det var skoj med lite lekkamrater över dagen.

Fler lekkamrater kom det idag, nämligen några från BB-maffian. Vi hade gemensamt firande av barnen. Som vanligt var det så himla skoj att träffas och det är så roligt att se våra barn tillsammans. Mer jämnåriga kamrater går det inte att få. Och Mamma Muh mår så bra efter att ha träffat BB-maffian och fått snacka lite. Som jag sagt innan, vi delar en speciell upplevelse tillsammans som ingen annan kan förstå. Det var en så speciell upplevelse på sjukhuset som är svår att förmedla och det stödet vi fick av varandra där inne känner jag att vi fortfarande ger varandra i olika situationer. Och det är det som gör att jag mår så bra av att träffa dessa tjejer. Stor kram till er!! Måste ju så klart tillägga att BB-papporna var med idag också. Och det är jätteskoj att kunna umgås hela familjerna.

Nu är hela familjen Puh-Muh trötta. Juniormannen har däckat och mamma och pappa ska nu ta lie iskaffe och en god chokladbit (som Mamma Muh fick av Kajsa - tack vännen!!!). Bjuder på lite bilder från dagen...

Fina rutschkanan som Bemi fick av kusinerna - tack. Den är uppskattad!!


Pappa Tobbe hade med sin kamera (ännu bättre än min) och tog underbara bilder (som vanligt) på barnen. Bland annat några när hans dotter och Bemi pussades *oups*. Mamma har godkänt "förhållandet", bättre svärföräldrar kan han inte få *ler*. Här visar Tobbe bilderna för barnen.


Bemi åker rutschkana igen.


Bemi dricker kolsyrat vatten som Kornelia bjöd honom på *sötnosar*.


Bemi på rymmen.

No comments: