Saturday, June 21, 2008

Dagen efter

Glad midsommar i efterskott på er alla bloggläsare!!

Midsommar var lugn och trevlig för vår del. Vi började med traditionell mat i sällskap med Jenny och Andreas eller Nenny och Aje som Bemi kallar dem. Roger hade gett sig på ett experiment och gjort en silltårta (som dock uppskattades mer idag när vi inte var lika mätta efter "vanlig" sill). Efter maten bestämde vi oss för att ta en promenad bort till tivolit som gäster Svedala denna helgen. Där var väl inget ös direkt men det blev en promenad så att maten fick smälta och Bemi fick åka karusell.

Sedan hem och natta en jättetrött Bemi och sedan de goda jordgubbarna och grädde. Det följdes av lite snask och mycket snack. Strax efter kl 23 gav denna Mamma Muh upp och sökte upp sin säng.

07.30 vaknade vår lille prins idag, som dagen till ära sov i mammas och pappas rum eftersom Jenny och Aje lånade hans rum och bäddsoffan vi har där. Bemis glädje över att se att Aje var kvar på morgonen idag var obetalbar! Sann glädje från lilleman.

Jenny och Aje stannade lvar hela dagen för diverse fika och sedan kvällsmat. Till eftermiddagsfikan anslöt Malin, Andy och lille Isac 2,5 månad. Även de stannade på kvällsmat. Grillat är aldrig fel...

Det var nog första gången Bemi såg en bebis och han var mycket tydlig när pappa höll Isac: "Bebis - pappa - nej". Och så skulle han plööötsligt upp i pappas knä bara för att Isac satt där. Håhåjaja. Tur där inte är syskon inplanerat än på ett tag.

Nu ikväll hade vi en jättetrött, kanske tom övertrött, liten kille som var så ledsen så. Men somnade snabbt när pappa gick upp med honom till Hugo. Vi håller tummarna att han vill sova lääänge i morgon...

Glad pappa puh som dock ej hunnit smaka på snapsen ännu...


Bemi och Jenny leker med vattenpistolen....


...och här duckar Jenny för en dusch...
Älskar Bemis och Jennys min på detta kort.


Stor kille åker karusell.


Glädje.


Härlig bild på vår "duracell-kanin".


Bemi med sin kompis Aje!


2 comments:

Unknown said...

Hej Hanna! Tack för en trevlig helg fylld med god mat och trevligt sällskap.

Kram Nenny & Aje

Ivy said...

Glad midsommar i efterskott, så mysigt att läsa att ni haft det bra! Alltid lika kul att se alla vackra bilder på Bemi, kul att se honom i farten!

Hoppas att dna-testet snart kommer in, men framførallt - ha en superduper skøn semester!