Saturday, July 21, 2007

Ytterligare firande

Stora bemärkelsedagar ska firas mycket! Igår var det dags för ett firande till av min födelsedag. Hela BB-maffian med mammor, pappor och barn var här igår. Och vi hade sån tur med vädret. Vi kunde först mingla lite i trädgården och sedan sitta utan att frysa i uterummet.

Det var så trevligt att träffas allihopa. Dels var det ett tag sedan vi alla mammor träffades, ända sedan vi var ute den 2 juni och ännu längre sedan vi träffades alla med barnen. Sedan var det jätteskoj att papporna var med. Det måste vi definitivt snart göra om!

Presenten jag fick av dem var inte fel den heller! En kväll ute med tjejerna, bio, middag och en massa snack. Den 18 augusti är det inplanerat. Ska bli skoj att gå ut igen, som bara tjejer och inte som mammor.

Givetvis tog jag en massa bilder igår men alla de andra barnen är med på dem där Bemi är med så jag behåller de bilderna för mig själv. Tobbe hade med sig sin fina kamera och tog suveräna bilder på barnen. Jag tror nog att vi får oss en skiva med bilder vid nästa träff (hoppas jag). Jag blev ju inte mindre sugen på en sådan kamera nu ju....Fast jag får nog gå en kurs om jag köper en sådan kamera, man måste ju ha lite kunskap också för att kunna ta så bra bilder som Tobbe...

Klockan är 9 på morgonen här och Benjamin Persson sover ännu! Men så somnade han inte förrän närmare 21.30 igår så han har lite att ta igen. Alla barnen var sociala och ville inte somna. Vår lille kämpe var nog den som somnade först.

Nu ska vi plocka undan lite efter igår! Sedan blir det nog en äkta slappedag...


En liten bild på Bemi med snuttefilten på huvudet.

No comments: