Saturday, January 23, 2010

Bemis första skär



Idag packade vi ihopa skridskor och hjälmar och begav oss till Kockums Fritid. Benjamin skulle äntligen få pröva sina skridskor. Han var tveksam till en början och lite negativ. Han trodde att det bara skulle vara att åka. Han var inte riktigt beredd på att det var något han var tvungen att träna på och lära sig. Han skulle definitivt inte ha någon kon att luta sig mot. Han hängde mest som en trasdocka i Rogers armar.

Efter lite övertalning fick Roger honom att använda två koner och se då gick det så mycket bättre och för första gången kunde man se ett leende på Benjamins läppar. Kanske blir det en tur nästa helg också?

Ikväll blir det lugnt mys i soffan. Känner mig trött fast jag varit hemma hela veckan och tagit det lugnt. Eller ja, måndag och tisdag hade jag ju B hemma också eftersom han hade feber men de andra tre dagarna bara softade jag, virkade massor och tittade på film. Behöver ladda batterierna inför operationen också. Smärtan i revbenen har faktiskt börjat ge med sig och det känns mycket bättre.

No comments: