Sunday, January 14, 2007

Det händer mycket med Bemi nu...

Benjamin är nog inne i en riktig utvecklingsfas just nu.

  • Först och främst har han ju lärt sig sitta själv.
  • Han börjar "prata" mer nyanserat och vi tycker att vi emellanåt kan höra något som liknar dadda och om vi anstränger oss låter det ibland som mamma och pappa.
  • Den senaste veckan har det gått att lägga honom i sängen även dagtid och han har sovit där både en och två timmar, något han inte kunnat sedan han var nyfödd!
  • Och de senaste två gångerna vi har badat honom har han inte gallskrikit! Han har ju sedan första gången han fick bada HATAT det och börjat gallskrika direkt. Förra gången var tårarna nära men han pep inte ens utan var mer avvaktande. Idag kom han på att man kunde ju leka vågmaskin i baljan och stänka ner både mamma och pappa. Och det kom tom ett leende!!! Det verkade tom som om han inte ville komma upp ur baljan. Snacka om framsteg!!!

Vår lilla bebis börjar bli stor!

Imorgon blir det nog ett samtal till BVC. Han rosslar så i andningen emellanåt. Hostar gör han mest på nätterna. Jag hade hoppats att han skulle bli bättre eftersom vi skulle träffa BB-mammorna i morgon men det ser ut som om vi får ställa in det. Filip, den ena pojken blir dessutom väldigt lätt sjuk så det vore inte rätt om Bemi smittar honom.

Nu är det dags för gröt! Tjing!

No comments: