Thursday, July 16, 2009

Semester nr 1 - Ronneby Brunn

Nu har vi varit på vår första semesterrunda. Benjamin har varit hos morfar i Älmhult lördag till torsdag och Roger och jag har varit i Ronneby, på Ronneby Brunn måndag till torsdag. Vi är nyss hemkomna...

Benjamin har busat, snackat, busat, fixat, donat, busat och hållt morfar i gång. Många härliga sommaräventyr som man inte kan få när man bor i stan. Därför är det en lyx att ha morfar på landet och en lyx att ha en morfar som gör så spännande saker med en som att ta med en bort till en bonde för att hälsa på hästar och andra djur, titta på traktorer var och varannan dag, som låter en plantera om träd och som låter en besöka det stora varuhuset i Älmhult - IKEA. Och en massa annat mysigt.

Roger och jag har relaxat, något som är svårt när man har en megaenergisk son i hasorna. Vi har varit på spa-behandlingar, vi har åkt båt ut till Karön och promenerat, vi har picnic:at i Brunnsparken och promenerat i dito, vi har shoppat i Karlskrona och vi har löst en hel radda med korsord (vilket vi annars aldrig gör!).

I morgon är det Sjöbo Marknad som gäller och Roger och jag firar egentligen 11 år tillsammans och 1 år som förlovade. Men vi har ju firat i dagarna 3 redan så det får räcka.

Här serverade man förr hälsovatten, källvatten på Ronneby Brunn.


Brunns Hall

Fint hus i Brunns parken


Hus på Karön


Roger på Karön



Båten som tog oss ut till Karön



Ett annat hus på Karön.



Hotellrummet som bestod av en vardagsrumsdel och en sovdel.


No comments: