Thursday, February 5, 2009

Blogcandy

Scrappare som jag är så kan jag inte motstå chansen att vinna lite fina inspirerande saker. Vill du också ha chansen att vinna hittar du hur du ska göra HÄR.

2 comments:

Anonymous said...

Hej !

Jag har fortfarande tambocor,dock var jag bra tv å dagar sen drog helvetet igång..Jag har nog aldrig mått så dåligt så jag antar att det är biverkningar... så efter 5 dagar ringde jag min läkare i panik! Jag måste ha hjälp jag klarar inte en dag till såhär...Så det var på en onsdag.. han var dock bortrest så jag fick en tid nu i måndags men då hade det blivit lite bättre i helgen. Har ju fortfarande känningar men inte lika ofta som innan. Huvudvärken är kvar eller trycket i huvudet samt.. jg har andnöd hela tiden, som är jobbigare än allt annat.Lite svindel och yrsel. Jag har ju 40% VES, vilket är ganska ovanligt.

Men när jag väll kom till doktorn, sa jag att jag var beredd att ge det 2 veckor till , så längre än så har jag inte kommit.Som det är nu är det bättre, men det gör ju inte livet drägligt, eller det är ju inte i närheten av så bra det en gång i tiden var. Störigt, varför har ja fått detta liksom? Allt började för 3 månader sen.. det värsta i mitt liv.

På tur står dygns ekg hemma för att se.. hur mkt det slår..så om två veckor skall ja ta ställning.. annars blir det remiss till lund. För kateterr operation, det är det du väntar på nu? Hur känns det ? hur länge har du fått vänta ?

Nyfiken.

Mvh Veronica

Anonymous said...

hej igen, vissa har ju mkt biverknignar men jag har hållt ut och frågan är man måste ju g det lite tid..Så 1 ½ vecka till sen får vi se !

Vissa tar ju månader på sig..

Tanken är inte att knappra piller alltid, utan att man skall kunna sluta efter 1 år.. och hoppas på att inte extra slagen kommer tillbaks. Eftersom jag har var tredje tror dom att det är lättare att göra operationen och hitta dom.. eftersom då kommer dom säkert bara från ett ställe..

Nej, ena dagen är man partyprinsessa, festa är mitt liv. Fast jag har festat vid några tillfälle trots VES. det har funkat bra.. Kramkram