Sunday, May 3, 2009

Bemi har fått en present

Valborg firades i Vellinge hos Jenny och Andreas. Men det blev ingen tur till bålet detta året. Det blir ju nytt bål nästa år :o) Vi stannade hemma och satt och snackade och vips var kl midnatt....

I fredags fick vi besök av Bemis faster med man och med sig hade de en tidig födelsedagspresent till Bemi. Och inte vilken present som helst och ingen liten sak. Utan en 4-hjulig "tittis" alias en motorcykel. Först var Bemi lite rädd, han kände inte rikigt att han hade kontroll men när han sedan fick kläm på det så gick det undan. Vi säger återigen tack till faster!

I veckan har Bemi även skaffat sig en kompis på hemmaplan, Evelina, 3 månader äldre än honom. Hon bor i huset bredvid. De kör race här på baksidan på gatan med sina cyklar, motorcyklar och springer i allmänhet. De är så söta så och det känns roligt att han börjar skaffa sig kompisar och att det finns en så nära.

Igår var vi hos kusin Anton som fyllt år. Det blev mycket lek och mat och kakor. Med oss hem fick vi en husbil och morfar, Nilla och "hunnarna". De sov på vår parkering här utanför och stannade fram till lunchtid idag innan de drog hem till småländska skogarna igen. Bemi visade alla sina trix för morfar. Och framför allt visade han sin tittis.

I morgon är det jobb igen...

Stolt som en tupp med pappa bredvid



Cooling



Kusin Emma får en kram

1 comment:

Ivy said...

Vilken härlig present, han ser kunglig ut på motorcykeln!