Sunday, April 19, 2009

Härliga helg

Härliga underbara sol! Härliga underbara helg! Det är helt ljuvligt med denna värme och sol som skapar möjligheter att vara ute i trädgården. Förra helgen planterades det en massa i trädgårdslandet (potatis, palsternacka, två olika sorters morötter, purjolök, gul och röd lök och persilja). Än återstår basilika och timjan som ska stå i växthuset tillsammans med några tomatplantor. Benjamin hjälpte pappa att sätta potatis, mellan varven åkte han rutschkana.


Denna helgen har bjudit på lika fint väder som förra. Igår var Roger i Tyskland så Bemi och jag hade picnic på lekplatsen och sedan gick vi hem och åkte rutschkana. Då fick vi besök av grannen som hade en liten knatte på 2,5 år på besök. Bemi och Jesper lekte fint.
Efter att Bemi hade nannat middag hade Roger, Jenny och farfar kommit hem från utlandsresan :o) och vi gick ut en sväng till innan det var dags att grilla.
Idag har vi varit ute en sväng men det blir nog en sväng till efter att Bemi har sovit klart. För Bemi räcker det att vara ute på tomten och leka. Bara han får vara ute är han nöjd.

Backsippor som växer och blommar så fint i trädgården.


Äntligen börjar Bemi få kläm på det här med att cykla. Pappa instruerar....



...och vips så går det.



Han är så kaxig ibland vår lille kille. Men åka på rumpan gör han helst inte, han ligger på mage för att slippa se när han svischar ner *ler*.



Tuffa, goa, underbara solstråle!




Äkta glädje som smittar.

No comments: