Saturday, February 3, 2007

Inte så liten längre

Det är bara att konstatera, min bebis är inte så liten längre. För en vecka sedan mätte han 67,5 cm och var 7665 gram tung. Lite skillnad från hans 43 cm och 2465 gram när han föddes. Skillnaden när man håller honom är markant.

Var tog min lilla, lilla bebis vägen?!

Men å andra sidan händer det en massa spännande saker istället. Bemi har lärt sig sina första ord, eller rättare sagt vi kan nu höra vad han säger. Titta och äta blev alltså hans första ord. Vi som trodde han skulle säga mamma, pappa och lampa som alla andra barn *ler*. Men det är klart han skulle säga äta först, det som är hans favvosysselsättning.

Vinka till bebisen i spegeln har han gjort ett tag, nu har han förfinat sin vinkteknik och böjer på fingrarna istället för att veva med hela handen när han vinkar. Nu vinkar han även när han träffar nya människor, senast igår på pappas jobb. Där vinkade han till allt och alla. Micron kan få sig en vink den med....

På måndag ska vi äntligen träffa de andra BB-mammorna och deras barn. Nu är det tre månader sedan senast så det har ju hänt en del med våra barn sedan dess.

Här kommer lite fler bilder på Bemi Bus, håll till godo.


Hallå mamma, jag var inte beredd där...


Mannen med många miner...


Sötast vinner!

No comments: